2024 - slavíme 25 let
22.01.2024
autor: Neznámý uživatel

Tělocvična ZŠ Osvobození má nový interiér

V sobotu 20. ledna 2024 byl za přítomnosti místostarosty města Pelhřimova Mgr. Karla Kratochvíla a paní ředitelky ZŠ Osvobození Mgr. Šárky Třískové slavnostně představen modernizovaný interiér tělocvičny ZŠ Osvobození Pelhřimov.

Florbal Pelhřimov v roce 2024 slaví 25 let své existence. K tomuto výročí připravuje řadu akcí, o kterých vás budeme postupně informovat. Prvním dárkem pro diváky i celý oddíl je modernizace interiéru haly, který si fanoušci mohli naplno úžit na vítězném utkání Národní ligy mezi Pelhřimovem a Náchodem. 

V průběhu první přestávky předseda oddílu Mgr. Jiří Kučera poděkoval za provedené změny v interiéru haly i za stálou a významnou podporu i přízeň města Pelhřimov, které zastupoval místostarosta Mgr. Karel Kratochvíl a paní ředitelce ZŠ Osvobození Mgr. Šárce Třískové a předal jim klubové šály. Oba hosté byli přítomni na celém utkání, po jeho skončení předali ceny nejlepším hráčům a následně pokračovali v diskusích s fanoušky, vedením oddílu i se samotnými hráči.

Nového vybavení se dočkala klubovna, kterou při utkáních a turnajích využíváme jako bufet. Moderní vybavení včetně dvou přenosných pultů a skříněk posunulo tuto část haly do komfortu nejen pro návštěvník, ale i pro obsluhu. Součástí je také velkoplošná televize, samozřejmostí je lednice, vařiče či skříňky na nádobí a zboží.

Přímo v hale, díky podpoře ze strany Města Pelhřimova, bylo  na východní stranu  naistalováno stínění oken, které bude funkční zejména při dopoledních akcích školy či sportovních oddílů, v noci pak vynikne jejich design, kde je umístěno město, škola a siluety dvou zástupců dvou nejčastěji provozovaných sportů v tělocvičně, tedy florbalu a volejbalu.

V létě došlo při rekonstrukci pelhřimovského kina Vesmír také na výměnu plátna a to původní je nyní umístěno přímo v hale a nabízí řadu možností jejího využití. Úvodní předzápasová show, kterou florbalisté pro diváky vždy připravují, tak dostala úplně nový rozměr.

V tělocvičně je také nově umístěno logo florbalového oddílu a jeho motto. S plochou přes 144 m2 budeme usilovat o jeho zapsání do České knihy rekordů. Držte nám palce.

Nejbližší utkání
Partneři