2014 - slavíme 15 let
01.10.2014
autor: Neznámý uživatel

Slavíme 15 let florbalu v Pelhřimově

U příležitosti patnácti let založení oddílu florbalu Spartak Pelhřimov jsou na víkend 27.-28.9.2014 naplánovány oslavy tohoto výročí.

související články
- Oslavy výročí klubu
- Spartak otevírá síň slávy
- Utkání legend proti áčku

 

V sobotu 27.9. se startuje v 19:00 hod prvoligovým utkáním s účastníkem loňské baráže o extraligu - FBŠ Hattrick Brno. Následovat bude "Spartak Party" v Sauna baru. V neděli 28.9. pak připravujeme společný oběd legend oddílu, kteří hráli v úvodních sezónách a od 13:00 hodin vypukne další program v tělocvičně ZŠ Osvobození v podobě utkání dětí s rodiči a od 15:00 hodin vše vyvrcholí exibičním utkáním ÁČKO vs. LEGENDY.

Na facebookovém profilu oddílu byly během prázdnin zveřejněny vybrané fotografie mapující historii oddílu, přibudou ještě videa a další dokumenty. O detailech samotných oslav vás budeme průběžně informovat. Plánujem i několik překvapení, které se organizátorům snad podaří udržet v tajnosti. Máte se určitě na co těšit! Zveme tímto všechny současné i v minulosti působící hráče, fanoušky, trenéry, diváky a všechy příznivce pelhřimovského florbalu na víkendové oslavy.


JEDEN TÝM - JEDEN CÍL
P.S. hlavně pro legendy let minulých. O apríl v žádném případě nejde ;-) Bude nám velkou ctí a potěšením se s vámi opět po letech setkat.

Další články z této kategorie
30.09.2014
Oslavy 15 let florbalu v Pelhřimově - utkání Legendy vs. áčko
Nedělní program oslav 15ti let florbalu v Pelhřimově patřil po obědě dětem a rodičům. Na dvou hřištích probíhaly utkání těch nejmenších s rodiči v systému 3+1, do kterého se velmi úspěšně zapojily také maminky hráčů.
Nejbližší utkání
Partneři