2024 - slavíme 25 let
08.06.2024
autor: Neznámý uživatel

Florbal Pelhřimov na festivalu rekordů

Ve dnech 7. až 8. června se na Masarykově náměstí konal 34. ročník festivalu Pelhřimov – město rekordů. Na této akci byl i Florbal Pelhřimov.

Každoročně druhý víkend v červnu se v Pelhřimově koná akce, na níž jsou k vidění činorodí lidé, kteří jsou ve svých oborech výjimeční. Představovaných oborů je široká škála, takže na festivalu vznikají desítky českých i světových rekordů. Festival je zdrojem neobvyklých situací, postřehů a námětů, které v návštěvnících zanechají hluboký zážitek a jsou celoročně využívány také redaktory nejrůznějších médií. Součástí festivalu jsou také koncerty, taneční vstupy, dobrá zábava, jídlo i pití.

Florbal Pelhřimov byl na akci celé sobotní odpoledne za velkého zájmu zejména dětí. V Pelhřimově byl poprvé naistalován speciální venkovní povrch, na kterém si mohli návštěvníci přímo na náměstí zahrát florbal. Součástí akce byla také hojně navštěvované měření rychlosti střelby. Ti nejlepší se dostali i přes 100 km/h. Akce byla součástí oslav 25 let oddílu florbalu v Pelhřimově a návštěvníci psali či kreslili přání k výročí oddílu přímo na florbalové mantinely. Ty budou součástí všech ligových utkání v nadcházející sezóně.

V rámci hlavního programu převzal na hlavním pódiu v 16:00 hod předseda oddílu Jiří Kučera z rukou zástupců Agentury Dobrý den již druhý certifikát o vytvoření českého rekordu - informace k rekordu. Agentura Dobrý den zastřešujeme celou oblast rekordů a kuriozit. Je správcem České databanky rekordů, provozovatelem Muzea rekordů a kuriozit, autorem a vydavatelem Českých knih rekordů.

Josef Vaněk z Agentury Dobrý den nám napsal: "Vážení a milí účinkující, rekordmané a rekordmanky, a vůbec všichni, kteří jste přiložili ruku k dílu, aby festival Pelhřimov - město rekordů opět v pohodě proběhl. Moc vám všem za sebe i za Muzeum rekordů děkuju, protože bez vás by to nebylo ono. Díky, že jste společně pomohli vytvořit tu neopakovatelnou atmosféru. Omlouvám se, že píšu nespisovně a taky, že posílám hromadný email místo toho, abych vás všechny obešel a potřásl každému zvlášť rukou. Taky za to, že jsme s některými z vás kolem sebe jen proběhli, místo abychom si v klidu popovídali - bohužel to v tom šrumci není úplně vždycky možný. Budeme rádi, když nám napíšete, co se vám letos líbilo nebo nelíbilo, abychom to příští rok mohli zopakovat nebo napravit. Děkuji též za všechny odezvy a e-maily účinkujících, které již dorazily. Potěšily nás i všechny unavené pomocníky, rozhodčí, zapisovatele, pracovníky pracovní čety, fotografy, kameramany... DÍKY. Přeji všem krásné léto a hodně zdraví"

 

viz také
Pelhřimovské noviny - Festival přinesl 21 rekordních výkonů
Český rekord pro Pelhřimov
Za 71 sekund hotovo

Další články z této kategorie
08.06.2024
Florbal Pelhřimov na festivalu rekordů
Ve dnech 7. až 8. června se na Masarykově náměstí konal 34. ročník festivalu Pelhřimov – město rekordů. Na této akci byl i Florbal Pelhřimov.
05.06.2024
Pozvánka na festivalu rekordů, bude tam i florbal
Ve dnech 7. až 8. června se na Masarykově náměstí koná 34. ročník festivalu Pelhřimov – město rekordů. Na této akci bude i Florbal Pelhřimov.
22.01.2024
Tělocvična ZŠ Osvobození má nový interiér
V sobotu 20. ledna 2024 byl za přítomnosti místostarosty města Pelhřimova Mgr. Karla Kratochvíla a paní ředitelky ZŠ Osvobození Mgr. Šárky Třískové slavnostně představen modernizovaný interiér tělocvičny ZŠ Osvobození Pelhřimov.
1.Florbal Pelhřimov0
2.SK Jihlava0
3.Sokol ED Havlíčkův Brod0
4.Sklo Bohemia Světlá n/S.0
5.Florbal Jindřichův Hradec0
6.TJ Hodonice0
7.Hornets Brno0
8.Aligators0
9.FBC Kutná Hora0
10.FBC Slavkov0
11.FTC Vysoké Mýto0
12.FBC Letohrad0
Nejbližší utkání
Partneři